Consultancy en Advies

Implementatie Microsoft 365

Wij helpen u met de complete aanvraag, implementatie en configuratie van Microsoft 365  non-profit voor uw kerk, inclusief de domein aanvraag, migratie van uw huidige email omgeving, training voor uw Ambtsdragers en Archivaris en we zorgen voor de AVG noodzakelijke documenten.

Onafhankelijk Netwerk Advies

Probleemloos werken met Microsoft 365 in alle vergaderzalen in uw kerk ,  dan is een goed draadloosnetwerk randvoorwaardelijk! Wij kunnen u helpen met het inrichten van een goed dekkend netwerk, gasten toegang , de aanleg van de netwerkbekabeling.

Advies KerkTV uitzendingen

Wilt u aan de slag met Kerk-tv uitzendingen of laat uw huidige installatie te wensen over ? Wij werken samen met Professionele installatiepartners en brengen deze kennis samen voor een goed en sluitend advies, zodat u om tafel zit met professionals die berijpen wat u bedoeld.

Advies Multimedia projectie

Wilt u in de kerkdiensten meer ondersteuning door het projecteren van lied- en bijbelteksten en een youtube film laten zien ? Wij werken samen met Professionele installatie partners en brengen deze kennis samen voor een goed en sluitend advies.